Home >> Nutrition >> Children Recipes >> Brunch Muffins με αναρή και δυόσμο

Υλικά:

  • 2 αυγά
  • 150ml λάδι
  • 300ml γάλα
  • 400γρ αλεύρι
  • 3 κουταλάκια baking powder
  • 300γρ. αναρή φρέσκια ανάλατη
  • 50γρ. αναρή ξερή
  • 1 ματσάκι δυόσμο μόνο τα φύλλα
  • λίγο σουσάμι

Κτυπάμε τα αυγά καλά να αφρατέψουν, έπειτα προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι και το γάλα και αναμιγνύουμε καλά. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και το baking powder και ανακατεύουμε. Κόβουμε την αναρή σε μικρά μικρά κυβάκια. Πλένουμε το δυόσμο και ψιλοκόβουμε. Προσθέτουμε τη φρέσκια αναρή και τον δυόσμο στο μίγμα και ανακατέβουμε απαλά.
Έπειτα λαδώνουμε μικρά φορμάκια και τα γεμίζουμε με το μίγμα. Στο τέλος πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160°C για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Ετοιμα τα muffins μας για να τα απολαύσουμε στο Κυριακάτικό μας Brunch.

…και έφαγαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!