Home >> Nutrition >> Children Recipes >> Παγωμένο fondue γιαουρτιού με φρέσκα φρούτα

Υλικά:

  • 300γρ. γιαούρτι
  • 50γρ. τυρί κρέμα
  • 2κουταλιές μέλι
  • 2κουταλιές κουταλιά σιρόπι σφενδάμου
  • Λίγη κανέλα
  • Φρούτα εποχής σε κομμάτια

Ανοίγουμε μια συσκευασία του γιουρτιού Χαραλπίδης Κρίστης Στραγγάτο 300γρ και αφαιρούμε το 1/3 της ποσότητας. Επειτα, ανακατεύουμε όσο έχει μείνει μέσα.
Προσθέτουμε το μέλι, το σιρόπι σφενδάμου το τυρί κρέμα και την κανέλα και ανακατεύουμε ξανά και κλείνουμε τη συσκευασία.
Σε ένα μεγάλο πιάτο κόβουμε σε κομμάτια διάφορα φρούτα εποχής. Βάζουμε την συσκευασία όπως είναι στη μέση. Την ανοίγουμε και απολαμβάνουμε τα φρούτα μας με νοστιμότατο γιούρτι Χαλαμπίδης Κρίστης στραγγάτο.
…και έφαγαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!