Εύκολο cheesecake φτιαγμένο με μπισκότο και την δικιά μας, Χαραλαμπίδης Κρίστης Αναρή.

Οι φράουλες τώρα στα πιο καλά τους άρα αξιόπιστε τις!

Β.Δ. Εύκολο
Χ.Ε. 15’
Υλικά για 4 μερίδες

Για την βάση με μπισκότα
150 γρ. μπισκότα digestive θρυμματισμένα
50 γρ. μαργαρίνη Vitalite

Για την κρέμα
Χαραλαμπίδης Κρίστης Αναρή ανάλατη 300γρ
1 κουταλάκι ξύσμα φλούδα λεμόνι
140 γρ. ζάχαρη
200 γρ. Χαραλαμπίδης Κρίστης Κρέμα γάλακτος

Για το σος με φράουλες
150 γρ. φρέσκες φράουλες
70 γρ. ζάχαρη άχνη

Για το στήσιμο
Λίγες φρέσκιες φράουλες
80 γρ. ξύσμα λευκής σοκολάτας
60 γρ. καβουρδισμένα φουντούκια και ψιλοκομμένα

Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το θρυμματισμένο μπισκότο με τη μαργαρίνη Vitalite. Κρατάμε στη άκρια μέχρι να χρειαστούμε.
2. Στον κάδο του πολιμίξερ ρίχνουμε την αναρή, την κρέμα γάλακτος Χαραλαμπίδης Κρίστης, τη φλούδα λεμόνι, τη ζάχαρη και κτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο μείγμα. Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να χρειαστούμε.
3. Για να φτιάξουμε την σος ρίχνουμε σε ένα μπολ τις φράουλες και την ζάχαρη αχνή. Λιώνουμε με ένα μπλέντερ χειρός.
4. Για να στήσουμε, σε όμορφα μπολ βάζουμε σαν βάση το μπισκότο, πάνω ρίχνουμε λίγη Κρέμα γάλακτος, τελειώνουμε με το σος φράουλας, λίγη σοκολάτα και λίγα φουντούκια. Τέλος διακοσμούμε με μια κομμένη φρέσκια φράουλα και φύλλα φρέσκου δυόσμου.

Συνταγή από: Αθηνά Λοιζίδου