2 shots espresso

3 κουταλιές σως σοκολάτας

250 ml Χαραλαμπίδης Κρίστης γαλατάκι σοκολάτα 250ml

2 κουταλιές καρύδας

πάγος

1 μπάρα σοκολάτας

 

 

Βάζουμε την καρύδα να μουλιάσει στο γαλατάκι σοκολάτας. Φτιάχνουμε το espresso. Σε ψηλό ποτήρι βάζουμε τη σως σοκολάτας καλύπτοντας τα τοιχόματα του ποτηριού. Προσθέτουμε πάγο και μετά το espresso. Επειτα ρίχνουμε το γάλα σοκολάτας αφού πρώτα αφαιρέσουμε λίγη από την καρύδα που έχουμε πριν μουλιάσει. Στολίζουμε με ένα κομμάτι σοκολάτας.

 

Συνταγή από: Mommys Pot