2 shots espresso

3 κουταλιές σως σοκολάτας

250 ml γαλατάκι σοκολάτας Χαραλαμπίδης Κρίστης

2 κουταλιές καρύδας

πάγος

1 μπάρα σοκολάτας

 

 

Βάζουμε την καρύδα να μουλιάσει στο γάλα σοκολάτας. Φτιάχνουμε το espresso. Σε ψηλό ποτήρι βάζουμε τη σως σοκολάτας καλύπτοντας τα τοιχόματα του ποτηριού. Προσθέτουμε πάγο και μετά το espresso. Επειτα ρίχνουμε το γάλα σοκολάτας αφού πρώτα αφαιρέσουμε λίγη από την καρύδα που έχουμε πριν μουλιάσει. Στολίζουμε με ένα κομμάτι σοκολάτας.

 

Συνταγή από: Mommys Pot