Πανεύκολα, νόστιμα και χαριτωμένα επιδόρπια καρύδας και μάνκγο.
Υλικά για 12 μερίδες
1 λίτρο coconut milk
200 γρ. Χαραλαμπίδης Κρίστης Φυτική Κρέμα
100 γρ. Corn flour
100 γρ. ζάχαρη
40 γρ. καρύδα

Για το γαρνίρισμα
Την ψίχα από 1 μάνκγο, ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το coconut milk, την Χαραλαμπίδης Κρίστης Φυτική Κρέμα, το corn flour, τη ζάχαρη και την καρύδα. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα για να διαλάθει το corn flour στο μείγμα.
2. Βάζουμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ζεσταίνουμε ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει το μείγμα στον πάτο της κατσαρόλας. Όταν η κρέμα αρχίσει να πήζει, απομακρύνουμε την κατσαρόλα απ’ τη φωτιά και μοιράζουμε το μείγμα στα ατομικά μπολάκια. Τελειώνουμε με κουταλιές κομμένο μάνκγο.
3. Βάζουμε τα μπολάκια στο ψυγείο να παγώσουν καλά, για 2 ώρες περίπου, πριν σερβίρουμε.

Συνταγή από: Αθηνά Λοιζίδου