Μια φρέσκια επιλογή για την εποχιακή σας σαλάτα με τα τρία συστατικά (Στραγγάτο γιαούρτι, κόλιανδρο και λάΪμ) να ανταγωνίζονται εξίσου για τον κύριο ρόλο στη συνταγή.

Συστατικά
• 1 φλιτζάνι φρέσκο κόλιανδρο, μόνο τα φύλλα
• 2 λάΪμ σε χυμό
• 100 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
• 250 γρ Στραγγάτο Γιαούρτι 0% Χαραλαμπίδης Κρίστης
• ½ κ.γ. θαλασσινό αλάτι
• ½ κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Κατευθύνσεις
1. Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι και τα κτυπάμε καλά.
2. Όπως δουλεύει το μπλέντερ, ρίχνουμε αργά το ελαιόλαδο. Προσαρμόζουμε τη πυκνότητα του ντρέσινγκ με επιπλέον ελαιόλαδο, καθώς δεν θέλουμε να είναι πολύ αραιό.
3. Βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα για να ενωθούν οι γεύσεις.

Συνταγή από: Frixos Personal Chefing