Υλικά για 2 άτομα:

  • 1 μεγάλο φιλέτο κοτόπουλου
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ
  • 1 ποτήρι νερού λευκό κρασί
  • 1 κουταλάκι γλυκού κάπαρη
  • 1 πρέζα δυόσμο
  • λίγο λάδι ή βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι

 

Εκτέλεση:
Κόβουμε το φιλέτο σε λωρίδες, το βάζουμε στο τηγάνι με νερό και το αφήνουμε να βράσει 10 λεπτά.
Χύνουμε το νερό, προσθέτουμε λίγο λάδι ή βούτυρο, το αλάτι και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει.
Μετά προσθέτουμε το κρασί στο κοτόπουλο και το αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το κρασί.
Προσθέτουμε την κρέμα, την κάπαρη, το δυόσμο και το πιπέρι, σε μέτρια φωτιά για 5-10 λεπτά.
Σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες ή ρύζι.