Υλικά:
● 200γρ. Στραγγάτο Γιαούρτι 0% Χαραλαμπίδης Κρίστης.
● 250 ml. Χαραλαμπίδης Κρίστης Φρέσκο Γάλα Ελαφρύ, 1,5% λιπαρά
● 1 ψωμί slice ( να μην είναι κομμένο) κόψτε το σε χοντρές φέτες των 2,5 εκατοστών
● 3 αυγά
● 1 κ.σ. ζάχαρη
● Λίγο ξύσμα πορτοκαλιού
● 1 πρέζα κανέλα σε σκόνη
● 1 πρέζα μοσχοκάρυδο αλεσμένο
● 1 κλωνάρι φρέσκα βανίλια

Διαδικασία εκτέλεσης:

1. Κόψτε το σε χοντρές φέτες των 2,5 εκατοστών.

2. Σε ένα μπολ αναμείξτε τα αυγά, το γάλα, το ξύσμα πορτοκαλιού, την ζάχαρη, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο και ανακατέψτε καλά με ένα σύρμα.

3. Ζεστάνετε το τηγάνι σας σε μέτρια φωτιά.

4. Προσθέστε τις φέτες από το ψωμί μέσα στο μείγμα που κάνατε με το αυγό και αφήστε το για 2 λεπτά από τις δύο πλευρές, μεταφέρετε τις φέτες ψωμιού στο τηγάνι σας. Ψήστε για περίπου 2 λεπτά την κάθε πλευρά του ψωμιού μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα και από τις δύο πλευρές.

5) Βάλτε σε ένα μπολ το Στραγγάτο Γιαούρτι 0% Χαραλαμπίδης Κρίστης, με ένα μυτερό μαχαίρι χαράξτε την βανίλια και πάρτε του σπόρους από το κλωνάρι βανίλιας και προσθέστε τους μέσα στο Στραγγάτο Γιαούρτι 0% Χαραλαμπίδης Κρίστης. Ανακατέψτε καλά.

6) Σερβίρετε με το Στραγγάτο Γιαούρτι 0% Χαραλαμπίδης Κρίστης και φρέσκα μούρα.

Συνταγη απο: Kitchen Island