Υλικά:
● 1 μπανάνα
● 1 πακέτο φρέσκα βατόμουρα
● 300γρ. Στραγγάτο Γιαούρτι Light Χαραλαμπίδης Κρίστης
● 2 κ.σ. αποξηραμένες σταφίδες
● 2 κ.σ. υγρή βανίλια

Διαδικασία εκτέλεσης:

1. Καθαρίστε την μπανάνα και με την βοήθεια ενός πιρουνιού λιώστε την.

● Σε ένα μπολ βάλτε την μπανάνα, τα μούρα, τις σταφίδες, τη βανίλια και 2 κουταλιές από το Στραγγάτο Γιαούρτι Light Χαραλαμπίδης Κρίστης και χτυπάτε τα με ένα μπλέντερ χεριού. Στη συνέχεια βάλτε και το υπόλοιπο γιαούρτι και ανακατέψτε καλά.

2. Βάλτε το μείγμα του παγωτού σε ένα δοχείο μέχρι την μέση.

3. Βάλτε το στην κατάψυξη για 2 ώρες μέχρι το παγωτό να αρχίσει να παγώνει και να γίνει σταθερό στα άκρα. Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι ή ένα ηλεκτρικό μίξερ για να σπάσετε τους κρυστάλλους πάγου. Επιστρέψτε το δοχείο στην κατάψυξη και παγώστε για άλλη 1 ώρα, και στη συνέχεια επαναλάβετε τη διαδικασία χτυπήματος για ακόμη μια φορά. Αφήστε στην κατάψυξη για ένα βράδυ.

 

Συνταγή από: Kitchen Island