Υλικά

Για το χυλό

  • 200 γρ. αλεύρι
  • 400 γρ. γάλα πλήρες ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ-ΚΡΙΣΤΗΣ
  • 2 αβγά
  • 2 κ. της σούπας βούτυρο (λιωμένο)
  • 1 κ. του γλυκού ζάχαρη
  • 1 κ. του γλυκού αλάτι
  • 1 κ. του γλυκού άσπρο ρούμι

 

Για τη γέμιση

  • 1 βαζάκι σοκολάτα (nutella)
  • 1/2 κεσεδάκι φράουλες
  • μαύρο ρούμι
  • σαντιγύ, παγωτό, σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικά)

 

Εκτέλεση:
Βάζουμε τις φράουλες σε ένα δοχείο κομμένες σε μικρά κομμάτια, ρίχνουμε το ρούμι μέχρι να καλύψουμε όλη την επιφάνεια και αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά για το χυλό και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να πετύχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα. Αφήνουμε το χυλό μας στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
Φτιάχνουμε τις κρέπες μας στο τηγάνι και τις γεμίζουμε με τα υλικά.