Πανεύκολα, νόστιμα και χαριτωμένα επιδόρπια καρύδας και μάνκγο

Υλικά για  12 μερίδες

1 λίτρο coconut milk

200 ml. Φυτική Κρέμα Χαραλαμπίδης Κρίστης

100 γρ.  corn flour

100 γρ. ζάχαρη

40 γρ. καρύδα

 

Για το γαρνίρισμα

 

Την ψίχα από 1 μάνκγο, ψιλοκομμένη

 

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το coconut milk, την Φυτική Κρέμα Χαραλαμπίδης Κρίστης, το corn flour, τη ζάχαρη και την καρύδα. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα για να  διαλυθεί το corn flour στο μείγμα.
  2. Βάζουμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ζεσταίνουμε ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει το μείγμα στον πάτο της κατσαρόλας. Όταν η Φυτική Κρέμα Χαραλαμπίδης Κρίστης αρχίσει να πήζει, απομακρύνουμε την κατσαρόλα απ’ τη φωτιά και  μοιράζουμε το μείγμα στα ατομικά μπολάκια. Τελειώνουμε με κουταλιές κομμένο μάνκγο.
  3. Βάζουμε τα μπολάκια  στο ψυγείο να παγώσουν καλά, για 2 ώρες περίπου, πριν σερβίρουμε.

Συνταγή από: Αθηνά Λοϊζίδου