Υλικά:
● 1 συσκευασία γαλατάκι σοκολάτα Χαραλαμπίδης Κρίστης 330ml.
● 1 συσκευασία Χαραλαμπίδης Κρίστης Κρέμα Γάλακτος 250ml.
● 2 εσπρέσο καφέ
● Σιρόπι σοκολάτας
● 3 μπάλες παγωτό σοκολάτας
● 1 πρέζα μοσχοκάρυδο αλεσμένο

Διαδικασία εκτέλεσης:

1) Ανοίξτε το γαλατάκι σοκολάτα Χαραλαμπίδης Κρίστης και το βάλτε το σε ένα δοχείο για παγάκια, βάλτε το στην κατάψυξη μέχρι να έχουμε σοκολατένια παγάκια.
2) Κάντε στην μηχανή του καφέ 2 εσπρέσο και τους βάζουμε στο ψυγείο για να κρυώσουν για να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε.
3) Σε ένα μπλέντερ βάλτε τις μπάλες παγωτού, τα εσπρέσο, το αλεσμένο μοσχοκάρυδο και τα παγάκια μας από το γαλατάκι σοκολάτα Χαραλαμπίδης Κρίστης.
4) τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ωραίο, παγωμένο και παχύρευστο Mochaccino.
5) Στον γύρο ενός ποτηριού βάλτε το σιρόπι σοκολάτας και στη συνέχεια βάλτε μέσα το σοκολατένιο Mochaccino Χαραλαμπίδης Κρίστης γαλατάκι σοκολάτα.
6) Βάλτε σε ένα βαθύ μπολ την κρέμα γάλακτος 35% και χτυπήστε τη με ένα μίξερ χειρός ή στο μίξερ του φραπέ μέχρι να αφρατέψει. Βάλτε την κρέμα στο Mochaccino και σερβίρετε άμεσα.

 

Συνταγή από: Kitchen Island