Μια απλή συνταγή για να έχετε σε χρόνο ντε- τε ένα δροσιστικό, καλοκαιρινό επιδόρπιο φτιαγμένο με υπέροχα κυπριακά ροδάκινα.

 

Για 8 ατομικά ποτήρια

100 γρ. γιαούρτι ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ 2%, το στραγγάτο, low fat

100 ml κρέμα γάλακτος ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, light

450 γρ. ώριμα ροδάκινα χωρίς κουκούτσι κομμένα σε κομμάτια

40 γρ. ζάχαρη

1 φακελάκι ζελατίνης διαλυμένο σε 60 ml ζεματιστό νερό

 

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και πολτοποιούµε.
  2. Μοιράζουμε το μείγμα σε 8 ατομικά ποτήρια. Βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες και τα παγώνουμε. Για να σερβίρουμε, γαρνίρουµε µε φέτες ροδάκινου αν θέλουμε.

Συνταγη απο: Αθηνά Λοιζίδη