Υλικά

  • 250 γρ. χαλούμι κομμένο σε λίγο χοντρά ορθογώνια κομμάτια
  • 10 κομμάτια μπέικον
  • 1 κουταλάκι της σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο

 

Εκτέλεση:

  1. Ζεσταίνετε το φούρνο στους 180C.
  2. Κόψτε το χαλούμι σε 20 μπαστούνια. Τεντώστε κάθε κομμάτι του μπέικον με το πίσω μέρος ενός μαχαιριού και στη συνέχεια, κόψτε το στη μέση. Βάλτε πάνω στο μπέικον μαύρο πιπέρι και στη συνέχεια, πασπαλίστε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
  3. Τυλίξτε το μπέικον γύρω από το χαλούμι σε σχήμα σπιράλ.
  4. Ψήστε για 10-12 λεπτά ή μέχρι το μπέικον να γίνει καφέ και αρχίσει να γίνεται τραγανό.