Συστατικά
• 4 Χωριάτικα Φύλλα, Χρυσή Ζύμη
• 250 γρ Χαραλαμπίδης Κρίστης Φέτα, κομμένη σε κύβους
• 20 ml Ελαιόλαδο, συν περισσότερο για το άλειμμα
• 1 Μικρό Κίτρινο Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
• 1 κ.γ. Σκόνη Πιπεριού Αλέπο
• 100 γρ Μπάρμπα Στάθης Σπανάκι σε Φύλλα “ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Οδηγίες
1. Φτιάχνουμε τη γέμιση προσθέτοντας στο σπανάκι τα κρεμμύδια, την σκόνη πιπεριού και το ελαιόλαδο μαζί με τη φέτα και αναμειγνύοντας τα καλά. Την αφήνουμε στην άκρη.
2. Τοποθετούμε ένα χωριάτικο φύλλο στο πάγκο μας και το κόβουμε σε κύκλο, περίπου 30 εκατοστά. Απλώνουμε στη μέση 3 κ.σ. από την γέμιση, και την αλείφουμε στο κέντρο του φύλλου. Πάρτε το πάνω και το κάτω άκρο του φύλλου, ενώστε τα μαζί, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία για το αριστερό και το δεξιό φύλλο ενώ επιβεβαιωθείτε ότι σφραγίζουν καλά. Επαναλάβετε τη διαδικασία για τα άλλα 3 φύλλα.
3. Τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε υψηλή φωτιά και αλείφουμε ελαφρά την επάνω πλευρά των πιτών με λάδι. Τοποθετούμε στο τηγάνι ένα προς ένα και μαγειρεύουμε για 3 λεπτά με στόχο ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα. Ενώ μαγειρεύονται στο τηγάνι, αλείφουμε την επάνω πλευρά με λάδι γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και μαγειρεύουμε για επιπλέον 3 λεπτά. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για τα υπόλοιπα 3 πιτάκια.
4. Τοποθετούμε σε μια σανίδα κοπής και κόβουμε σε φέτες.

Συνταγή απο: Frixos Personal Chefing