Υλικά:
● 200γρ. Πισσουρκώτικο Αιγοπρόβειο Χαλλούμι Χαραλαμπίδης Κρίστης
● 200γρ. Χαραλαμπίδης Κρίστης Φέτα
● 200γρ. Χαραλαμπίδης Κρίστης Κεφαλοτύρι
● 1 πακέτο λιβανέζικες πίτες
● 1 βαζάκι ντοματόσαλτσα για πίτσα
● 2 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο
● Φρέσκος δυόσμος για γαρνιτούρα

Διαδικασία εκτέλεσης:

1) Κόψτε την Χαραλαμπίδης Κρίστης Φέτα σε μικρά κυβάκια.
2) Τρίψτε στο χοντρό μέρος του τρίφτη το Πισσουρκώτικο Αιγοπρόβειο Χαλλούμι Χαραλαμπίδης Κρίστης και το Χαραλαμπίδης Κρίστης Κεφαλοτύρι και σμίξτε τα με τα υπόλοιπα τυριά.
3) Πάρτε μια λιβανέζικη πίτα και αλείψτε την με το λάδι και μετά με την ντοματόσαλτσα πίτσας χωρίς να καλύψετε όλη την επιφάνεια της πίτας, αφήστε 2 δάχτυλα στον γύρο της πίτας.
4) Βάλτε το μείγμα τυριών πάνω στην πίτα σε κυκλικό σχήμα.
5) Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 4 με 5 λεπτά, μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδοκοκκινίσουν
6) Σερβίρετε με φρέσκα φύλλα δυόσμου

Συνταγή από: Kitchen Island