Υλικά:
● 100γρ. ανάλατο βούτυρο
● 100γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
● 250ml. Χαραλαμπίδης Κρίστης Φρέσκο Γάλα Πλήρες, 3% λιπαρά
● ½ κ.τς μοσχοκάρυδο αλεσμένο
● 1 κρόκος αυγού
● 3 ασπράδια αυγού
● 200γρ. Πισσουρκώτικο Αιγοπρόβειο Χαλλούμι Χαραλαμπίδης Κρίστης
● 200γρ. Χαραλαμπίδης Κρίστης Φέτα
● Χαραλαμπίδης Κρίστης Κεφαλοτύρι
● Βούτυρο για να αλείψετε τις φόρμες

Διαδικασία εκτέλεσης:
1. Σε ένα κατσαρολάκι λιώστε το βούτυρο και στην συνέχεια προσθέστε το αλεύρι για να κάνουμε roux. Ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει, και στη συνέχεια προσθέτουμε το Χαραλαμπίδης Κρίστης Φρέσκο Γάλα Πλήρες, 3% λιπαρά. Ανακατεύουμε συνεχώς για να μην σβολιάσει. Όταν είναι έτοιμη η μπεσαμέλ φύγετε από την φωτιά και προσθέστε τον κρόκο αυγού, ανακατέψτε καλά. Αφήστε τη μπεσαμέλ να κρυώσει καλά.
2. Σε ένα μπολ χτυπήστε τα ασπράδια μέχρι να φουσκώσουν.
3. Τρίψτε και τα τρία τυριά Χαραλαμπίδης Κρίστης (χαλλούμι, φέτα, κεφαλοτύρι) και ανακατέψτε τα με την μπεσαμέλ.

4. Με την βοήθεια μιας μαρίζας ή σπάτουλας ανακατέψτε τη μπεσαμέλ με τα ασπράδια μέχρι να έχετε ένα αφράτο μείγμα με τα τρία τυριά Χαραλαμπίδης Κρίστης (χαλλούμι, φέτα, κεφαλοτύρι).
5. Αλείψτε ένα πυρίμαχο σκεύος με βούτυρο και προσθέστε το μείγμα σας μέσα.
6. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά

Συνταγή από : Kitchen Island