Χρυσή Ζύμη

Όµορφες σπιτικές στιγµές απόλαυσης και ζεστασιάς!

Δεν έτυχε… Πέτυχε!

Από την ίδρυση του εργοστασίου παραγωγής καταψυγμένης ζύμης στη Θεσσαλονίκη πριν από 20 χρόνια μέχρι και σήμερα, η Χρυσή Ζύμη παρασκευάζει προϊόντα που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την καινοτομία με τον παραδοσιακό χαρακτήρα της κατηγορίας. Με προϊόντα που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους, τη μεγάλη ποικιλία, τη δημιουργικότητα των συνταγών και την υπέροχη γεύση τους, η Χρυσή Ζύμη έχει κερδίσει εδώ και χρόνια την πρώτη θέση στην προτίμηση των καταναλωτών.

Βρείτε τη Χρυσή Ζύμη σε φύλλα ως βάση για τις δικές μας απολαυστικές δημιουργίες, αλλά και σε μεγάλη ποικιλία από πίτες και πιτάκια σε πολλές κλασικές αλλά και μοντέρνες γεύσεις, αποτελούν τις νόστιμες προτάσεις της Χρυσής Ζύμης που συντροφεύουν γευστικά κάθε στιγμή της ημέρα σας!

Έτσι, με τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την έμπνευση που τη διακρίνει, η Χρυσή Ζύμη πρόσφατα πρόσθεσε στη μεγάλη οικογένεια των προϊόντων της, τα μοναδικά, αυθεντικά καταψυγμένα cookies.

Η Χρυσή Ζύμη κερδίζει καθημερινά την προτίμησή του Κύπριου καταναλωτή προσφέροντας του όμορφες σπιτικές στιγμές, απόλαυσης και ζεστασιάς με τα αγαπημένα του πρόσωπα!