Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

Road to Paris: Διαγωνισμος Χαραλαμπιδης Κριστης και Σκλαβενιτη!

Με αφετηρία τη διαχρονική στήριξη στον αθλητισμό και στη συνεχή διάδοση του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού πνεύματος, Χαραλαμπίδης Κρίστης και οι υπεραγορές Σκλαβενίτης με τη συνεργασία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό!

Συγκεκριμένα: Από τις 22 Μαΐου έως και τις 19 Ιουνίου 2024 όσοι αγοράσουν μία τουλάχιστον συσκευασία οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους γάλακτος Χαραλαμπίδης Κρίστης από τις υπεραγορές Σκλαβενίτης, διεκδικούν ένα μοναδικό ταξιδιωτικό πακέτο δύο ατόμων για το Παρίσι, που περιλαμβάνει ξενοδοχείο και δυο εισιτήρια για την παρακολούθηση ενός Ολυμπιακού αθλήματος!

Πως; Απλά, με κάθε αγορά μιας συσκευασίας, ο κάθε καταναλωτής, θα συμπληρώνει το κουπόνι του διαγωνισμού και θα συμμετέχει στην κλήρωση!

Η Γαλλία, έχει υποσχεθεί μια μοναδική, αξέχαστη γιορτή υπογραμμίζοντας πως στον πυρήνα των Ολυμπιακών Αγώνων βρίσκεται η συνεχής προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο!

Οι τυχεροί λοιπόν, θα κερδίσουν κάτι παραπάνω από ένα ταξίδι. Θα αποκτήσουν μία μοναδική εμπειρία ζωής!

Το Παρίσι 2024 θα διεξαχθεί από τις 26 Ιουλίου έως και τις 11 Αυγούστου, και είναι εύλογα το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για τον πλανήτη μας.

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ.

 

#RoadToParis #Paris2024WithCharalambidesChristis #ToKaliteroMas

© 2024 Charalambides Christis. All rights reserved.