Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

Μαζι για το καλυτερο στη ζωη μας!

Αποδεχθείτε τα «Cookies» Κοινωνικών Μέσων/Δικτύων για να δείτε το περιεχόμενο.

Με ισχυρή περιβαλλοντική συνείδηση, τοποθετούμε σε όλες τις συσκευασίες Φρέσκου Γάλακτος μη αποσπώμενα καπάκια, με γνώμονα τη μείωση των πλαστικών αποβλήτων και την προώθηση της βιώσιμης κυκλικής οικονομίας.

Ένα σημαντικό βήμα για την προστασία του περιβάλλοντος, διατηρώντας πάντα τα σημαντικά οφέλη και πλεονεκτήματα των συσκευασιών φρέσκου γάλακτος, όπως η διατήρηση της φρεσκάδας, με εξασφάλιση την ακεραιτότητα του προϊόντος, αλλά και την ευκολότερη χρήση, τόσο στο άνοιγμα όσο και στο κλείσιμο της συσκευασίας.

Με βασικό μήνυμα «Μαζί για το καλύτερο στη ζωή μας», συνεχίζουμε την έρευνα και ανάπτυξη βιώσιμων συσκευασιών, με στόχο τη μείωση του αποτυπώματος στο περιβάλλον.

Με την κίνηση αυτή υιοθετούμε ΠΡΩΤΟΙ στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Οδηγία που προβλέπεται για τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης (SUP), που τίθεται επίσημα σε εφαρμογή το 2024.  

Τα νέα πώματα είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση, ενώ συμβάλλουν στην εν δυνάμει ανακύκλωση πέραν του πλαστικού τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν και να μην καταλήξουν στο περιβάλλον.

© 2024 Charalambides Christis. All rights reserved.